Vassaste kniven i lådan

Globalknivar

Vi har Sveriges största sortiment av Globalknivar.
MER INFO

Klassisk Köksassistent

Ankarsrum Köksassistent Original

Från 4485 kr ORD PRIS 5495 kr
Maskinen har blivit Bäst i test otaliga gånger och lever vidare som en ständigt aktuell klassiker.
MER INFO

Drickbar Nyhet

Nute ekologiska téer i snygg träask

124 kr
Nute är en skandinavisk producent av te. Allt deras te är ekologiskt och Nutes vision är att kombinera traditionella orientaliska tesorter med skandinaviska smakinfluenser. Resultatet är nya spännande smaker.
MER INFO

KAMPANJ

Lékué Popcorn Maker Micro Röd

249 kr ORD PRIS 299 kr
Popcorn nyttigare än grönsaker?      Popcorn innehåller mer hälsosamma antioxidanter, så kallade polyfenoler, än vad grönsaker och frukt gör och är det enda snackset som består av 100 procent obearbetat fullkorn.Skalet runt, de...
MER INFO

VitaMix Blender PRO 750 Rostfritt

9 495 kr
NYHET! VitaMix blender med möjlighet att välja fasta program.Ny lägre modell som får plats under köksskåpet.Vitamix absoluta toppmodell för hemmabruk Vitamix Blender Pro 750 med 2 liters kanna är en av marknadens starkaste blenders med en effekt på...
MER INFO

Nyhet

Snygga produkter från Rosendahl

Nu har vi tagit in snygga produkter från det härliga märket Rosendahl. De har produkter för det dukade bordet i form av exempelvis glas, karaffer och kakfat.
MER INFO

Köp Nu

Studentpresenter

Våren är här och snart springer de första studenterna ut. Vi har både roliga och praktiska presenter till den nyutexaminerade. Snart är din son, dotter, vän eller kollega redo för vuxenlivet. Hjälp denne på traven med presenter för köket.
MER INFO

AKTUELLT / UTVALT

 
"Sveriges bästa
köksbutik?"

Expressen Leva & Bo
"Man vill ha
varenda pinal
i butiken"

Tidningen Hus & Hem
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Årets e-handlare