Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Wasabi Black är en kniv helt i japansk stil och med mycket bra skäregenskaper. Knivarna lämpar sig såväl i hemmet som för professionellt bruk. Wasabi är enkelstålsknivar i hög kvalitet, med en hårdhet på 57-59 HRC. De har blivit utrustade med ett handtag vars speciella kombination av pulveriserad bambu och plast ger mycket goda hygieniska egenskaper. I motsats till det traditionella japanska trähandtaget är det svarta handtaget inte insatt utan omsluter bladet fullständigt. Tack vare att bladet sitter så tätt intill handtaget finns det inget rum för smuts.

Den största skillnaden på en Europeisk och en japansk kniv är hårdheten på bladet. Ju högre HRC desto hårdare är stålet. Wasabi Black har en hårdhet på 57-59 HRC vilket räknas som mjukt i Japan medan det är ganska hårt i Europa. Knivar med hårdare stål kan ofta slipas i brantare vinkel vilket gör dem vassare.

Det är viktigt att du underhåller dina knivar regelbundet. Tips på hur du underhåller dina knivar är: förvara kniven i ett knivblock eller på en magnetlist. Skölj i ljummet vatten efter varje arbetsmoment. Torka torrt med en kökshandduk. Maskindiska inte knivarna. Slipa hemma ett par gånger i veckan.

Wasabi Black är en kniv helt i japansk stil och med mycket bra skäregenskaper. Knivarna lämpar sig såväl i hemmet som för professionellt bruk. Wasabi är enkelstålsknivar i hög kvalitet, med en hårdhet på 57-59 HRC. De har blivit utrustade med ett handtag vars speciella kombination av pulveriserad bambu och plast ger mycket goda hygieniska egenskaper. I motsats till det traditionella japanska trähandtaget är det svarta handtaget inte insatt utan omsluter bladet fullständigt. Tack vare att bladet sitter så tätt intill handtaget finns det inget rum för smuts.

Den största skillnaden på en Europeisk och en japansk kniv är hårdheten på bladet. Ju högre HRC desto hårdare är stålet. Wasabi Black har en hårdhet på 57-59 HRC vilket räknas som mjukt i Japan medan det är ganska hårt i Europa. Knivar med hårdare stål kan ofta slipas i brantare vinkel vilket gör dem vassare.

Det är viktigt att du underhåller dina knivar regelbundet. Tips på hur du underhåller dina knivar är: förvara kniven i ett knivblock eller på en magnetlist. Skölj i ljummet vatten efter varje arbetsmoment. Torka torrt med en kökshandduk. Maskindiska inte knivarna. Slipa hemma ett par gånger i veckan.

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken