KAMPANJ

Laga mat utomhus!

Just nu har vi samlat alla godbitar för att få till det bästa utomhusrätterna.. vi har grillar, hällar och dessutom ett riktigt bra sortiment på tillbehör.
MER INFO

Nya grilltrenden!

Kamadogrillning

Från 2 995 kr
Denna typen av grill kan användas till mycket då den har tillbehör som gör det enkelt att grilla indirekt men även direkt för att få den goda grillsmaken. Det går att göra allt från saftiga köttbitar till smakrika till smakrika brödlimpor.
MER INFO

KAMPANJ

Lékué Popcorn Maker Micro Röd

249 kr ORD PRIS 299 kr
Popcorn nyttigare än grönsaker?      Popcorn innehåller mer hälsosamma antioxidanter, så kallade polyfenoler, än vad grönsaker och frukt gör och är det enda snackset som består av 100 procent obearbetat fullkorn.Skalet runt, de...
MER INFO

Baksten Ugnssten Cordierite 33 x 40 x 2 cm med bakspade

599 kr
För ugn och grill. När du använder en baksten uppnår du samma resultat som när du bakar i stenugn. Brödet får en spröd botten och luftig konsistens. För brödbak och pizza. Tillverkad i cordierite keramik som tål temperaturer upp till 1200 gra...
MER INFO

Nyhet

Snygga produkter från Rosendahl

Nu har vi tagit in snygga produkter från det härliga märket Rosendahl. De har produkter för det dukade bordet i form av exempelvis glas, karaffer och kakfat.
MER INFO

AKTUELLT / UTVALT

POPULÄRA PRODUKTER

 
"Sveriges bästa
köksbutik?"

Expressen Leva & Bo
"Man vill ha
varenda pinal
i butiken"

Tidningen Hus & Hem
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Årets e-handlare