Böcker & tidningar

Vi på Bagaren och Kocken älskar verkligen matlagning och bakning. Vi älskar hela processen från det att en idé föds till att den färdiga rätten eller det färdiga bakverket står på bordet. För att idéer ska födas och skapas kan man behöva hjälp. Det som vanligtvis kallas inspiration. Utan inspiration i köket kan man knappt göra någonting. Man kan få sin matinspiration från olika håll; TV-program, en restaurang, ett kafé eller från en kokbok.

På Bagaren och Kocken har vi samlat ett härligt sortiment av bakböcker och kokböcker samt roliga sällskapsspel med och utan mattema. Allt för att du ska hitta så mycket och bra inspiration i köket som möjligt. Med en riktigt bra och inspirerande kokbok kan du utveckla din matlagning eller bakning på ett fantastiskt vis. Vi har en kokbok eller bakbok för alla. Även om du är en nybörjare eller ett proffs i köket kan du hitta inspiration och hjälp i våra böcker. Våra sällskapsspel förlänger en god måltid och skapar en härlig stämning.

Om du beställer ett sällskapsspel, en kokbok eller en bakbok från Bagaren och Kocken får du alltid en hög service och ett trevligt bemötande, en snabb leverans och ett bra pris. Vi brinner för att du ska bli lika inspirerad som vi blir när du läser i en av våra kokböcker. 

Böcker & tidningar