Mikrovågsugnar

Ett dygn har 24 timmar och varje minut på de timmarna är viktiga om vi vill ha så mycket som möjligt gjort. En mikrovågsugn sparar otroligt mycket tid under ett dygn, under en vecka, en månad och ett år. Slår man ut det blir det många minuter sammanlagt som man kan ägna åt bättre saker än att vänta på att en ugn ska bli varm. För ugnen är ju det främsta alternativet till mikrovågsugnen. Både ugnen och mikron värmer mat, på olika sätt och på olika lång tid. Självklart ska man ha båda två.

På Bagaren och Kocken säljer vi snygga och bra mikrovågsugnar från italienska Smeg och OBH Nordica. Mikrougnar som sparar tid och kraft men som även lyfter köket med sin fantastiskt snygga design. Vi levererar din mikrovågsugn snabbt och smidigt med en hög service.

Förutom att spara tid och kraft med en mikrovågsugnar så sparar man på resurser. Både sina egna och allas vår ändliga resurs - miljön. Varje år slängs alldeles för mycket mat. Mat som krävt en del resurser att frakta och få in i kylskåpet. Att äta rester och minska matavfallen är en bra sak att göra för miljön. För att kunna äta rester så är en mikrovågsugn helt nödvändig om det ska fungera rent tidsmässigt.  

Mikrovågsugnar