
Sommar, sol & drinkar
Efter långa och lata dagar i solen är det härligt att koppla av... Kanske dricka något svalkande och äta gott?
Vi har allt som du behöver för After Sun-hänget!
Vi har allt som du behöver för After Sun-hänget!
-
349 kr (ord rek 399 kr)
-
99 kr
-
329 kr (ord rek 439 kr)
-
149 kr
-
339 kr (ord rek 399 kr)
-
269 kr
-
145 kr (ord rek 198 kr)
-
299 kr (ord rek 349 kr)
-
600 kr
-
89 kr
-
129 kr
-
59 kr
-
145 kr (ord rek 198 kr)
-
539 kr (ord rek 599 kr)
-
99 kr
Toast med tre ostar
Ingredienser:
8 skivor mörkt rågbröd
Smör
100 g ricotta
300 g taleggio, skivad
150 g cheddar, skivad
Servera med chips och saltgurka
Antal:
4 st
4 st
Tre lager av kärlek! En perfekt kombo grillat grövre bröd med ricotta, taleggio och cheddar. Servera med chips och saltgurka för ett snyggt och gott tilltugg.
Gör så här:
Gör så här:
1. Värm smörgåsgrillen och bred smör på båda sidorna av alla brödskivor. Lägg dem på ett bakplåtspapper.
2. Bred ricotta på hälften av brödskivorna och lägg på taleggio och cheddar. Lägg på de andra brödskivorna.
3. Rosta i smörgåsgrillen tills osten smällt, ca 4-5 minuter.
2. Bred ricotta på hälften av brödskivorna och lägg på taleggio och cheddar. Lägg på de andra brödskivorna.
3. Rosta i smörgåsgrillen tills osten smällt, ca 4-5 minuter.

-
139 kr
-
139 kr (ord rek 199 kr)
-
59 kr
-
245 kr
-
799 kr
-
129 kr
-
179 kr
-
499 kr (ord rek 579 kr)
-
899 kr
-
2 799 kr
-
399 kr
-
189 kr
-
349 kr
Drinktips!
Grillspett med sesamräkor
Ingredienser:
Servera med limeklyftor
1 msk fisksås
2 tsk strösocker
Salt, peppar
1 stjälk citrongräs, vita delen
2 vitlöksklyftor
1 msk rostade sesamfrön
1/2 tsk sesamolja
1/2 dl rapsolja
24 jätteräkor
1 gurka
2 dl löst packade korianderblad
2 dl löst packad thaibasilika
Servera med limeklyftor
Antal:
4 portioner
4 portioner
En smakupplevelse från Vietnam! Fräscht, färskt och friskt - perfekt som tilltugg till en iskall drink i sommar. Bäst av allt? Fungerar lika bra att grilla i grillpanna som på grillen!
Gör så här:
Gör så här:
1. Blötlägg 24 korta träspett. Gör marinaden. Blanda fisksås och socker i en skål och rör tills sockret lösts upp. Krydda med salt och peppar och rör i finhackat citrongräs, finhackad vitlök, sesamfrö, sesamolja och rapsolja.
2. Skala hälften av räkorna men låt den yttersta stjärtbiten vara kvar. Blanda räkorna väl med marinaden och marinera i kyl i 20 minuter.
3. Tärna gurkan och blanda med koriander och basilika.
4. Trä upp räkorna på spett. Stek i grillpanna 2–3 minuter per sida eller tills de fått fin färg. Servera med gurksallad och limeklyftor.
4. Trä upp räkorna på spett. Stek i grillpanna 2–3 minuter per sida eller tills de fått fin färg. Servera med gurksallad och limeklyftor.
