Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Jubileumsmodell Silver + Köttkvarn Komplett

Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Jubileumsmodell Silver + Köttkvarn Komplett
  • Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Jubileumsmodell Silver + Köttkvarn Komplett
Ankarsrum Assistent Original Köttkvarn Komplett
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Jubileumsmodell Silver + Köttkvarn Komplett

Jubileumsassistent med läcker design och hög kvalité!

I samband med att Ankarsrum fyllde 75 år lanserade de denna eleganta version av sin prisbelönta köksassistent i ny silvrig färg och med jubileumsloggan på sidan. Här får du en oerhört stilren och lätthanterlig köksassistent som garanterat kommer underlätta vardagen och göra matlagningen roligare. Med en ny starkare motor på 1500 watt behöver du heller inte oroa dig över att maskinen ska köra fast. Den justerar själv varvtalet efter hur hårt belastad den är och ser till att även riktigt tunga degar blir genomarbetade med perfekt resultat.

I detta praktiska paket ingår även en komplett köttkvarn från Ankarsrum som du enkelt monterar på assistenten. Ett smidigt hjälpmedel med en mängd fantastiska möjligheter! Välj t.ex. mellan de olika tjocka skivorna för att med exakthet styra vilken typ av köttstycke du vill ha. Varför inte bjuda på hemmagjord korv eller riktiga kvalitetshamburgare under festen? Om du inte tycker att detta är tillräckligt medföljer en mängd olika tillbehör som gör denna kvarn till något alldeles extra; gör egen pasta, finriv morötter och hacka lök. Praktiskt, enkelt och oerhört tacksamt!

Köksassistenten och köttkvarnen har båda en elegant design och tål att stå framme och imponera på köksbänken. Assistenten är dessutom utrustad med en ny vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink. En uppdatering som inte bara förbättrar utseenden utan som också förenklar användningen. I detta paket får du inte bara en, utan två hjälpredor som du kan lita på i vått och torrt. Köksarbete och matlagning kan vara krävande, alla förtjänar en assistent!
 
Specifikationer (köksassistent):
- Jubileumsmodell!
- Färg: Silver.
- Höjd: 36 cm.
- Bredd: 26,8 cm.
- Djup: 40 cm.
- Vikt: 8,3 kg.
- Effekt: 1500 Watt.
- Tillbehör: Rostfri skål 7 liter, degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatel, jäslock, degkrok, dubbelvisp & plastskål 3,5 liter.
 
Specifikationer (köttkvarn): 
- Komplett köttkvarn för Ankarsrum köksassistent.
- Mal kött och gör egen pasta!
- Innehåller: Köttkvarn, matarbord, matarpropp, 3 st korvhorn (10, 20, 25 mm), stänkskydd, passertillsats, rivjärn, pastaskivor, 4 st hålskivor (2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm) & kaksprits. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke