Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet

Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora TillbehörspaketetAnkarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora TillbehörspaketetAnkarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Ankarsrum Assistent Original AKM6290 Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet

Ankarsrum Assistent Original AKM 6290 Svart Matt.
Detta är samma maskin som AKM 6220 men med ett stort antal tillbehör på köpet.

Assistent din hjälpreda i köket!
Ankarsrum har sedan 1969 tillverkat den klassiska assistenten för Electrolux. I April 2009 tog Ankarsrum även över marknadsföring och försäljning av assistenten från Electrolux. Man passade samtidigt på att göra en rad förbättringar av assistenten.

Detta är den senaste modellen av klassiska Assistent Original med flera nya smarta funktioner och förbättringar. Tack vare den nya starkare motorn, 800 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar. Bunke på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.

En nyhet är att assistenten har motoråterkoppling som innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.

Assistenten har snygg diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.

Specifikation:
Färg: Svart
Timer
Steglös hastighetsreglering
Volt:220-240
Effekt:800W
Höjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cm
Vikt: 8,3 Kg 

Medföljande tillbehör:
7 liters rostfri skål
Degrulle, degkniv, spatula, jäslock, degkrok
Dubbelvisp med 3,5 liters plastskål, mördegsvisp
Köttkvarn med fyra stycken hålskivor 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm, stänkskydd, matarbord
Korvhorn, Monteras på köttkvarn
Passertillsats, Monteras på köttkvarn
Pastaplattor, Monteras på köttkvarn
Kaksprits, Monteras på köttkvarn
Rivjärn, Monteras på köttkvarn
Citruspress
Mixer
Betyg och recensioner

 • Betyg: 

  Namn:

  Jag är inte så nöjd. Det blandas inte ordentligt själv utan man får peta i buken för att allt ska blandas för det fastnar det som ska blandas i metallstången. Känns konstigt att det är bruken som roterar, burken roterar snabbare än vätskan i burken... Man får peta tills ev jäst blandas sen har man i mjölet så blandas det helt okej när det väl är tjockt. Men den är väldigt snygg så plus för det. Bra tillbehör till också. Mostillbehövret funkar ganska okej...lite missnöjd då den läcker och det blir väldigt kladdigt av det. Jag kanske gör något fel men jag har verkligen provat mig fram och tycker inte att den är något jag själv vill skaffa (min mors assistent) Kostar alldeles för mycket för det man får.

 • Betyg: 

  Namn:

  En riktigt bra maskin som framför allt gör otroliga degar! Ångrar inte en sekund att jag valde till stora tillbehörspaketet -jag har allt jag behöver i min Assistent! Dessutom fantastisk service på Bagaren och Kocken!

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke