Köksredskap & design på nätet
Fri frakt över 500,-
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

PERFEKT GLASS MED ANKARSRUMS GLASSTILLBEHÖR

Klassisk vaniljglass

4 portioner

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 100 g strösocker
  • 100 g vispgrädde
  • 200 g mjölk, 3 %
  • 2 krm vaniljstång mald från kvarn eller finhackad; eller 1 tsk vaniljsocker
  • Garnera med din favorittopping

Gör så här

  1. Innan användning: Placera frysskålen i frysen, -18 ºC i 20-24 timmar.
  2. Montera assistenten med vispskål och ballongvispar.
  3. Vispa äggulor och socker på medelhastighet i några minuter tills det är pösigt.
  4. Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljkornen.
  5. Häll i vanilj, mjölken och grädde och blanda väl.
  6. Ställ i kylen tills det är kylskåpskallt.
  7. Montera assistenten med glassmaskinen.
  8. Häll glassmeten i frysskålen genom öppningen i locket.
  9. Låt maskinen gå på medelhastighet i 20-30 minuter tills önskad konsistens uppnås.
  10. Ät direkt, eller ställ frysskålen med lock i frysen till senare.
Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr.
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken
Behöver du hjälp?
Då är du välkommen att ringa eller chatta med oss. Du kan alltid skicka ett email till oss.
031-25 22 22 Gå till kundtjänst