Bagaren och Kocken ABBagaren och Kockens Lilla Startpaket

Bagaren och Kockens Lilla StartpaketBagaren och Kockens Lilla Startpaket
  • Bagaren och Kockens Lilla Startpaket
  • Bagaren och Kockens Lilla Startpaket
Global G-2 Kockkniv 20 cm Träslev av Björk tvär ände 28 cm Måttsats fem delar i plast Svart Jonas Potatisskalare Klassisk Rostfritt stål Trägaffel Björk 40 cm
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Bagaren och Kockens Lilla Startpaket

Vårt lilla startpaket är en perfekt lösning för dig som vill ha en bra bas med köksredskap som håller en hög kvalitet. Vi har funderat, vridit och vänt och kommit fram till ett gäng produkter som vi tycker är de viktigaste i köket och som håller en tillräckligt hög standard.
 
Tyska Zwilling står för kvalitet och har ett heltäckande sortiment för köket. Dessutom är de just nu världsledande inom grytor och kastruller. Spirit är en mångsidig modell som är perfekt för allt från potatis till pasta.

Omåttligt populär kockkniv från kvalitetssäkra japanska Global. Den enkla men unika designen tillsammans med en oerhörd skärpa har gjort G-2 till en av de mest klassiska köksknivarna någonsin. En kockkniv är ett måste i köket och kan användas till nästan alla uppgifter på skärbrädan.
 
Potatisskalaren är svår att vara utan. Jonas potatisskalare har tjänstgjort i 40 länder i över 60 år, vilket i sig är en kvalitetsstämpel. 
 
En högkvalitaitv stekpanna med en beläggning som gör den hållbar, lättanvänd  och lätt att rengöra. Fungerar på alla typer av värmekällor, inklusive induktion.
 
Fiskars Kitchen Smart är en serie rejäla men prisvärda köksredskap. Osthyveln har en tendens till att användas ofta, vilket sätter ett högt värde på slittålighet. 
 
Utan en riktig konservöppnare blir burken ofta oöppnad och risken att man skadar sig ökar. Fiskars Kitchen Smart ger dig en rejäl konservöppnare som tål att slitas på.
 
Visst kan det vara bra att gå på känsla i köket ibland, men allt som oftast går noggrannhet hand i hand med ett lyckat resultat. Därför är en bra måttsats ett måste.
 
Våra slickepottar går att använda både vid bakningen och matlagningen. Sedan är det ju aldrig fel med lite färg i köket.

En träslev som är praktisk vid såväl bordet som spisen. Fördelen med trä är att det kan användas i alla former av stekpannor och grytor utan att förstöra ytan. 
 
 
 
Precis som med träsleven kan den användas i såväl belagda stekpannor som rostfria kokkärl. Perfekt med en gaffel för pasta.
 
Naturmaterial i allmännhet och trä i synnerhet är trendigare än någonsin och den här rejäla teakskärbrädan fyller upp kraven man bör ha på en bra skärbräda.
 
En utmärkt 2 i 1-lösning från tyska kvalitetsmärket AMT Gastroguss.
 
En kökssax kan användas till allt från att hacka örter till att öppna besvärliga plastförpackningar. Kökssaxarnas kökssax kommer från finska Fiskars och är en riktig klassiker.
 
En skön visp för såsen, pannkakorna eller baket. 
 
Bambu är ett schysst miljövänligt alternativ till plast och som är minst lika hållbart. En stekspade ska man bara ha. Fungerar i alla stekpannor och kokkärl.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke