Bagaren och Kockens Stora Startpaket

Bagaren och Kockens Stora StartpaketBagaren och Kockens Stora StartpaketBagaren och Kockens Stora StartpaketBagaren och Kockens Stora Startpaket
  • Bagaren och Kockens Stora Startpaket
  • Bagaren och Kockens Stora Startpaket
  • Bagaren och Kockens Stora Startpaket
  • Bagaren och Kockens Stora Startpaket
Jonas Durkslag med fot i Rostfritt Stål Träslev av Björk tvär ände 28 cm Rosti Margrethe Skålset med 2l+3l samt lock Vit Måttsats fem delar i plast Svart Jonas Potatisskalare Klassisk Rostfritt stål
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Bagaren och Kockens Stora Startpaket

Vårt stora startpaket är perfekt för dig som vill ha riktigt hög kvalitet, till ett bra pris - snabbt och smidigt. Vi har funderat, vridit och vänt och kommit fram till ett gäng produkter som vi tycker är de viktigaste i köket.
 
Ett väldigt praktiskt set med rostfria kokkärl. Kastrullen passar utmärkt till att koka allt från mindre mängder pasta till att koka sås i. Grytan är optimal för pasta, ris eller potatis och sauteusen är i grunden en stekpanna som ska användas med en hög temperatur för att bryna snabbt men kan även användas för att koka sås eller dylikt.

Kvalitetssäkra Global kan man alltid lita på. Deras knivar är både snygga och vassa. I knivsetet ingår en skalkniv för finliret, en santoku som är perfekt för grönsaker samt kockkniven som är fantastiskt mångsidig och oumbärlig i köket. 
 
Potatisskalaren är svår att vara utan. Jonas potatisskalare har tjänstgjort i 40 länder i över 60 år, vilket i sig är en kvalitetsstämpel. 
 
En belagd stekpanna är i regel enklare att använda än till exempel kolstålspannor. Med de här två pannorna behövs ingen inskolningstid och de är förvånansvärt enkla att rengöra. Att det är stjärnkocken Tommy Myllymäkis favoritpannor ger dem ett stort plus i kanten.
 
Fiskars Kitchen Smart är en serie rejäla men prisvärda köksredskap. Osthyveln har en tendens till att användas ofta, vilket sätter ett högt värde på slittålighet. 
 
Utan en riktig konservöppnare blir burken ofta oöppnad och risken att man skadar sig ökar. Fiskars Kitchen Smart ger dig en rejäl konservöppnare som tål att slitas på.
 
Visst kan det vara bra att gå på känsla i köket ibland, men allt som oftast går noggrannhet hand i hand med ett lyckat resultat. Därför är en bra måttsats ett måste.
 
Vårt slickepottset går att använda både vid bakningen och matlagningen och tål värme upp till 200°C. Sedan är det ju aldrig fel med lite färg i köket.
 
En träslev som är praktisk vid såväl bordet som spisen. Fördelen med trä är att det kan användas i alla former av stekpannor och grytor utan att förstöra ytan. 
 
Precis som med träsleven kan den användas i såväl belagda stekpannor som rostfria kokkärl. Perfekt med en gaffel för pasta.
 
Naturmaterial i allmännhet och trä i synnerhet är trendigare än någonsin och den här rejäla teakskärbrädan fyller upp kraven man bör ha på en bra skärbräda.
 
En utmärkt 2 i 1-lösning från tyska kvalitetsmärket AMT Gastroguss.
 
En kökssax kan användas till allt från att hacka örter till att öppna besvärliga plastförpackningar. Kökssaxarnas kökssax kommer från finska Fiskars och är en riktig klassiker.
 
En skön visp för såsen, pannkakorna eller baket. 
 
Bambu är ett schysst miljövänligt alternativ till plast och som är minst lika hållbart. En stekspade ska man bara ha. Fungerar i alla stekpannor och kokkärl.
 
Ett rejält durkslag med ordentliga handtag som håller länge.
 
Klassiska skålar som är helt ovärderliga vid både bakningen och matlagningen. Även snygga att servera i. 
 
Visst, det går att krossa och hacka vitlök med en kniv men i ärlighetens namn är det ju väldigt skönt att slippa vitlökslukt på fingrarna som sitter kvar i två dagar eller avhuggna fingertoppar när man ska hacka så små vitlöksbitar som möjligt.
 
Ett ugnsformset som kan användas vid både servering och tillagning. Kan förvaras smidigt i varandra. 
 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke