Shireen Selfelts tips för att lyckas med en bröllopstårta:
 
1. Förberedelse: Det går utmärkt att göra botten och fyllningarna flera dagar/veckor innan och frysa in.

2. Dubbla formar: Investera i dubbla springformar och tårtringar av den storleken du ska göra bröllopstårtan i för att underlätta arbetet.

3. Annorlunda smaker: En bröllopstårta ska vara det godaste man äter på ett bröllop, välj annorlunda smaker och utseende som alla gäster kommer komma ihåg.
 
  • Mängd: 1 tårta, ca 12–14 bitarTid: Minst 2-3 dagarUgn: 175 graderGår att förbereda GÖR SÅ HÄR: DAG 1 Passionsfrukts- och mangopannacotta:1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten2. Koka upp passionspuré, mangopuré, socker, grädde och citronskal i en kastrull på medelvärme. Ta av kastrullen från värmen ...

Nyhetsbrev

Se till att inte missa nästa fantastiska kampanj! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!