Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

 

Det finns en hel del kritiska moment i köket och vid bakning. Ett sådant kritiskt moment är gräddning. Det är under de sekunderna, minuterna eller timmarna som brödet, kakan eller muffinsen ska förvandlas från smet eller deg till den färdiga slutprodukten. Allt slit vid arbetsbänken med att få till smeten eller degen leder fram till det sista momentet. Det är då det avgörs om baket blir lyckat eller inte. 

Gräddningen i sig har en hel del viktiga aspekter som man bör ha i åtanke. En är på vad bakverken ska ligga på i ugnen. För att få ett bra resultat kan man använda sig av bakdukar. Bakdukar är otroligt praktiska. Det finns olika typer av bakdukar som fyller olika funktioner men med rätt bakdukar blir bakningen och gräddningen nästan alltid enklare och bättre. Bakdukarna undviker att bakverken fastnar på plåten vilket förmodligen är det värsta som finns. Det om något är att snubbla på mållinjen. Det finns även bakdukar med formar i silikon inbyggt i bakduken. Att använda återanvändbara bakdukar är oerhört praktiskt och miljövänligt. Ofta är de återanvändbara bakdukarna gjorda i silikon eller glasfiber. Med en bakduk i silikon fastnar aldrig bakverken i plåten!

Kolla in vårt härliga sortiment av bakdukar. På Bagaren och Kocken hittar du bakdukar av hög kvalitet i silikon och glasfiber, från märken som Lékué och Silikomart. 

 

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken