Bakplåtar

Det finns en del baktillbehör som är helt vitala när det handlar om bakning. Ett sådant baktillbehör är bakplåten. Däremot är det skillnad på bakplåtar och bakplåtar. Dåliga bakplåtar kan förstöra ett helt bak fullständigt. Ofta läggs mycket arbete och kraft ner i bakningen och inget baktillbehör ska få förstöra ett bra bak. Därför är det så viktigt att ha rätt baktillbehör, inklusive bakplåtar.

De bästa bakplåtarna gör bakningen enklare, bättre och roligare. Det finns speciella bakplåtar för specifika bakverk som gör det smidigare att baka just de specifika bakverken. Exempelvis muffinsbakplåtar som har inbyggda muffinsformar i bakplåten. Det finns även baguetteplåtar som gör det enkelt att baka baguetter.

På Bagaren och Kocken har vi ett stort sortiment av bakplåtar till bra priser. Här hittar du bakplåtar för brödbak och kakbak. Köp en extra plåt för att öka din kapacitet på ugnen. Även baguetteplåtar, muffinsplåtar och specialplåtar som hålade bakplåtar för bättre luftgenomströmning. Om du beställer dina bakplåtar från oss får du alltid ett trevligt bemötande och en trygg service genom hela beställningen.  

Bakplåtar