Bagaren och Kocken ABSassafrassa Superstone La Cloche Bakkupa

Sassafrassa Superstone La Cloche Bakkupa
  • Sassafrassa Superstone La Cloche Bakkupa
 
979 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!

Sassafrassa Superstone La Cloche Bakkupa

Kort om “La Cloche”:

La Cloche eller bakkupan användes redan av de antika romarna och grekerna som en portabel ugn för att tillaga bröd, fisk och kött. Maten placerades på solvarma stenar och täcktes med en kupa av stengods. Runt kupan placerades glödande träkol, vilket skapade en jämn värme för maten som skulle tillagas.

Med den moderna versionen av bakkupan kan du tillaga många sorters mat i din egen ugn. Den jämna temperaturen som skapas av stengodset, i kombination med den kupade formen på La Cloche, skapar ett jämnt flöde av värme för att tillaga maten. Med kupan kan du tillaga fisk och kött som behåller sin naturliga saftighet och baka bröd med en krispig skorpa och saftigt innanmäte.

Användning och underhåll:

La Cloche är tillverkad i naturligt stengods. Stenmaterialet absorberar fukt från degen, vilket skapar en härligt krispig skorpa och luftigt innanmäte.

La Cloche kan användas i såväl konventionell som varmluftsugn, samt i mikrovågsugn. Den kan dock inte användas över öppen låga. Smörj bakkupan invändigt med lite mat- eller olivolja innan användning. Använd inte frusen mat och utsätt inte kupan för extrema temperaturväxlingar eftersom den då kan spricka. Låt kupan svalna till rumstemperatur innan den diskas.

Använd inte diskmedel till din baksten. Den ska istället diskas med mjuk diskborste under rinnande vatten och därefter lufttorka.

Stengodset kommer att bli mörkare med tiden. Detta är en naturlig process som även bidrar till en bortstötande yta (non-stick)

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke

Fler produkter från samma kategori