Glassformar

Oavsett ålder så har människor i alla tider älskat glass. Har du alltid varit sugen på att göra dina egna glasspinnar? I denna kategori hittar du flera bra glassformar och tillbehör för att göra riktigt smarriga glassar! Bland tillbehören hittar du bland annat pinnar för att du ska kunna göra pinnglass.

Vi erbjuder flera olika formar så att du kan skapa glassar i former som bland annat hjärtan. Här hittar du även formar så att du kan göra läskande isglassar. Detta är mycket enkelt och det finns flera spännande former. Vi har även en behållare som du enkelt kan fylla och få din egna glass-sandwich. Detta är ett mycket roligt sätt att servera olika härliga glassformer på festen eller barnkalaset.

Ett enkelt sätt att göra egen glass är att använda färska frukter och yoghurt. Man kan även tillsätta koncentrerad saft för att få fram de söta smakerna. Här kan du mixa hur du själv vill! Det är en del av charmen med att göra sina egna pinnglassar, alla kan ha en egen favoritblandning. Mixa och njut! 

Glassformar