Vispar

I denna kategori hittar du flera modeller och storlekar av vispar för att smidigt blanda alla dina ingredienser. Du hittar bland annat vispar i trä, plast, silikon eller metall. Vi på Bagaren och Kocken tycker att en visp är ett måste i köket. Man använder oftast dem för att få luftbubblor i din vätska vid matlagning eller bakning.

Vi har bland annat flera modeller av en traditionell spiralvisp. Vi har denna klassiska visp som ståltrådsvisp eller nylonspiral. Vi erbjuder vispar från flera varumärken, bland annat KitchenAid, Fissler, Zwilling, Rösle och Fiskars. Vi har flera olika varianter av den populära ballongvispen. Vi har bland annat en ballongvisp i silikon. Denna är perfekt för dig som är rädd för att repa dina non-stick belagda kastruller och grytor.

Här hittar du bland annat en ballongvisp med en trådboll i mitten. Denna gör att du får mer luftbubblor i din smet utan någon större ansträngning. Detta gör bland annat att du får ljusare äggvitor och krämer. Hos oss hittar du också handvisp och plattvisp. 

Vispar