Bamix Stavmixer Mono 140W Vit

Bamix Stavmixer Mono 140W VitBamix Stavmixer Mono 140W VitBamix Stavmixer Mono 140W Vit
  • Bamix Stavmixer Mono 140W Vit
  • Bamix Stavmixer Mono 140W Vit
  • Bamix Stavmixer Mono 140W Vit
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Bamix Stavmixer Mono 140W Vit

Detta är en variant av Bamix stavmixer med en något lägre effekt än sin storasyster Mono 200 (140W) och följdaktligen är också varvtalet något lägre (max 15000 varv/minut). Denna stavmixer klarar samma uppgifter som sin storasyster men det tar något längre tid. Priset är lägre och det medföljer också ett hängstativ samt en mixerbehållare med lock på 600 ml.

Bamix stavmixer är inte en vanlig stavmixer, med den starka energisnåla motorn som förbrukar endast 140 watt och en rotation vid skärbladen på hela 15000 rpm.

Bamix är lätt att sätta på och stänga av, även personer med små händer kan enkelt hantera apparaten som också lämpar sig bra för vänsterhänta.

Bamix är en Schweizisk produkt av hög kvalitet.
Bamix uppfann stavmixern 1954 och har genom åren sålt över 11 miljoner enheter vilket gör Bamix till ett av de ledande märkena i köksindustrin.

Medföljande tillbehör:
Skummare
Rör och blandar shakes, drycker, puréer, salladsdressingar, majonäs, frappes, d.v.s för allt krämigt respektive tjockflytande.

Visp
Vispar, emulgerar ägggulor och grädde. Används till att vispa upp soppor och såser. Allt som ska vara luftigt och pösigt.

Allkniv/Multikniv
Skär i små bitar, hackar och mosar råa och kokta grönsaker, frukt, bär, barnmat och kokt kött. Gör djupfrysta frukter till fruktglass, krossar is, passerar soppor och såser.
Rör kakdeg och pannkakssmet.

Man kan använda Bamix i alla kärl - också direkt i kastrullen på spisen.

Rengöringen är mycket enkel. Ta av tillbehöret och rengör det. Rengör den förkromade delen av mixern under rinnande vatten.

Specifikationer:
Spänning: 220 V, 50 Hz/60 Hz
Effekt: 140 W
Varvtal: 10 000/15 000 varv/minut
Dubbelisolering
Totallängd: 34 cm
Vikt: 940 gram
Kabel: 1,9 meter

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke