Bäst i Test

 
Här har vi samlat våra produkter som blivit bäst i test. I slutändan är det viktigaste för oss att du som kund är nöjd och det måste inte nödvändigtvis finnas ett samband mellan testvinnare och ett bra köp. Vi har därför försökt att samla information om så många test som möjligt för att du som kund ska kunna få en djupare insikt i hur de olika testen gått till.

Vi har produkter som blivit bäst i test i betrodda testmagasin som ICA-kuriren, Råd&Rön, Plus med flera. Kolla in våra testvinnande köksredskap och hitta dina favoriter bland designmärken!
 
 

Köksassistenter

Det finns många olika köksmaskiner att välja bland. Ingen maskin är bäst på allt och beroende på vad du ska använda maskinen till, bearbeta tunga bröddegar, blanda smet, vispa äggvita eller mala färs så finns det en maskin som är bäst just för dig.
 

Blenders

En blender eller mixer som har blivit bäst i test kan ofta göra mer än att bara skapa fantastiska smoothies. Bland våra testvinnande blenders och mixers finns det modeller som kan krossa cellväggar eller göra varma soppor.
 

Stekpannor

Hitta stekpannan som passar just dig och dina behov bäst bland våra stekpannor som blivit bäst i test.
 

Vattenkokare

Vi har tysta och effektiva vattenkokare som blivit utsedda till bäst i test. Hitta din favorit bland våra snygga, testvinnande vattenkokare.
 

Elvispar

För att en elvisp ska få utmärkelsen bäst i test krävs det att den är effektiv, uthållig och smidig att jobba med.
 

Köksknivar

Metall, keramisk, slipningar, märken.. ja det finns en djungel med köksknivar att välja bland och alla är bra på sitt sätt. Men vilka har blivit bäst i test?
 

Sous Vide

Sous Vide går ut på att maten tillagas vid låg och precis temperatur under en längre period, alltså en slags långtidstillagning. Vi älskar nya sätt att laga mat på och Sous Vide är verkligen en spännande metod som vi vill att folk ska kunna testa i sina egna kök.
 

Brödrost

I vårt stora sortiment av snygga brödrostar är det inte alltid enkelt att bestämma vilken brödrost som är favoriten. Vi hjälper dig att hitta brödrostar som blivit bäst i test och som förhoppningsvis kan bli bäst även i ditt kök.
 

Dukade bordet

Belönade med fina designpriser som Reddot Design Award, DesignPlus, IF Design Award har dessa produkter fått en stämpel som verkligen visar att funktion och design är dessa varumärkens högsta prioritet.