Bäst i Test - Aida ENSO

Välbalanserat och snyggt bestickset i 4 delar, designat av C.F. Møller Design för danska Aida. I grunden är besticket det viktigaste verktyget i vardagen och varje del av serien är utformad för att uppfylla sin unika funktion perfekt.
 

Bäst i Test - Aida ENSO

Prisvinnande stengods designat av det danska arkitektshuset C.F Møller. Den multifunktionella ENSO serien är dubbelbränd och av högsta kvalité - passar det sofistikerade och estetiska nordiska matbordet.
 

Bäst i Test - Stelton Stockholm

Skålarna och vaserna i Stockholm Aquatic-kollektionen, formgivna av Bernadotte & Kylberg för Stelton, belönas med en av världens finaste designutmärkelser: ”high quality design” av prestigefyllda Red Dot Award 2015. Serien har uppmärksammats stort i internationell press.
 

Bäst i Test - Stelton Collar

Det jurybedömda priset Formex Formidable 2016 går till företaget Stelton för kollektionen Collar, som består av en kaffekvarn, mockabryggare, mjölkkanna och en sockerskål. Kollektionen är formgiven av Daniel Debiasi och Federico Sandri. Folkets val, som är framröstat av allmänheten har gått till Skrufs glasbruks spilkum skål, formgiven av Carina Seth Andersson.