Just nu får du 10% rabatt när du handlar vitvaror från Bertazzoni. Kampanjen gäller från 1/9 till och med 31/10 och endast vid köp av både spis, fläkt och kyl/frys. 
 
 
Skapad i Italiens kulinariska hjärta
 
Bertazzonis produkter designas och tillverkas i Guastalia, i Emilia-Romagna-regionen nordöst om Parma. Emilia Romagna är Italiens kulinariska hjärta, vars fina gastronomiska arv bärs upp av munvattnande delikatesser som Prosciutto di Parma, salami, mortadella, ett flertal utsökta pastavariationer,
Parmesanost och balsamvinäger.

Emilia-Romagna är också hem till flera världskända bil- och motorcykeltillverkare. Det är av denna anledning som matentusiaster världen över använder sig av Bertazzonis produkter, som byggts med passion och precision av matkunniga människor.
 
 
Italiens färger
 
Konstnärlig elegans är kännetecknande för den härligt överdådliga italienska designkulturen. Med inspiration hämtad från den kulinariska traditionen i Emilia-Romagna, det italienska kökets mecka, förs dessa stilfulla kvaliteter nu in i ditt kök i ett urval av utsökta färger. Med minutlösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet.

Färglackering tål både extrema syrlighets- och temperaturnivåer vilket resulterar i en varaktig och underbar glans, bidragande till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som kommer att genomsyra hela ditt köks design. Färgerna som återfinns på Master- och Heritage-serien har istället en matt yta. De framhävs tydligt tillsammans med de blanka kromade  detaljerna och beslagen i borstat stål.
 
 
Familjedrivet i sex generationer
 
Bertazzoni grundades i slutet av 1800-talet. När Francesco Bertazzonis entreprenöriska intresse väcktes av de nya vedspisarna som hade fraktats in till staden. Tillsammans med sonen, Antonio, bestämde sig Francesco för att tillverka liknande vedspisar. Det dröjde inte länge förrän företaget gjorde succé och blev ett välkänt namn i Italien.
 
Bertazzoni-familjen byggde sin första fabrik 1909 och fortsatte växa fram till och genom 1920-talet. Med 1950-talets början påbörjade företaget en utveckling mot stadig produktionstillväxt. Bertazzoni introducerade
sina första gashällar på marknaden 1953, senare följt av lanseringen av en linje gasspisar 1958, fulländade med integrerade ugnar. Idag använder sig företaget av samma avancerade tillverkningsmetoder som i bilfabriker. Produktion i dessa typer av moderna fabriksanläggningar har fördubblats sedan 1998.