Matlagning på nästa nivå

 
Vissa har en medfödd talang, andra behöver lite extra hjälp. Men en sak har vi gemensamt - vi älskar att stå i köket och skapa konstverk. Med en dröm om pittoreska restaurangkök i Frankrike kastar vi på oss vårt förkläde, hänger handduken över axeln och sätter igång!

Vi på Bagaren och Kocken älskar eldsjälarna som står i köket för att imponera och tycker det ska vara lika kul att laga mat som att äta. Hos oss hittar du allt för att ta ditt kök till nästa nivå. Med rätt redskap och råvaror kommer ditt kök till liv!
 

Favoriter till mästerkocken

Tips & inspiration

Knivspecial - vi guidar dig!

Vilka knivar behöver du egentligen i ett hushåll? Hur ska du göra för att slipa dem? Skär du på helt fel underlag? Ligger alla dina knivar och skramlar runt i kökslådan? Vi guidar dig till rätt kniv, slip och underlag. Med Sveriges största sortiment av kvalitetsknivar garanterar vi att du hittar en kniv som ligger perfekt i handen.
 

Välj rätt stekpanna

Jakten på den perfekta stekpannan... Vi har över 300 olika stekpannor i sortimentet. Det kan vara en djungel att veta vilken man ska köpa. Vi tror att alla behöver minst två stekpannor - en för hög värme, till exempel gjutjärn eller stål. Och en för låg värme, till exempel belagd. Sen är det en fördel om man även har dessa i två olika storlekar, en lite mindre och en lite större.
 

Hur väljer jag rätt köksmaskin?

En köksmaskin gör vardagen lite lättare, inget kök är komplett utan denna högra hand i köket. Du kan knåda, vispa, blanda och med rätt tillbehör kan du även mala kött, skära grönsaker eller pressa citrusfrukter. Vi har samlat våra favoriter, tips inför ditt första köp och inspiration med flera recept!