Bra

MUM 6 är ett perfekt exempel på en bra köksmaskin. Assistenten har en enkel och stilren design och kommer med ett litet tillbehörspaket som gör den hyfsat mångsidig. En lättanvänd köksmaskin med en bra arbetskapacitet.
 

Bättre

Electrolux har en enormt lång erfarenhet av att tillverka bra, eller till och med bättre köksmaskiner. Electrolux Nya Assistent har lite mer design, är lite stabilare och har lite fler användningsalternativ än andra bra köksmaskiner. Därför har vi valt att utnämna Electrolux Assistent till en Bättre köksmaskin.
 

Bäst

Det går nästan inte att välja några andra köksmaskiner här än KitchenAid och Ankarsrum här. Vissa modeller av Kenwoods köksmaskiner kan också sättas under Bäst men det är framförallt KitchenAids och Ankarsrums maskiner som känns givna här. Det finns flera anledningar till det. Designen på assistenterna är tidlös, prisbelönt och gör att en av dessa köksmaskiner blir en naturlig mittpunkt i köket. Mångsidigheten är också en viktig faktor till att vi väljer just dessa till Bäst. Med rätt tillbehör blir en KitchenAid eller en Ankarsrum en ovärderlig assistent i allt köksarbete.