Bagaren och Kocken AB

 

Bra

Bland våra Bra stekpannor hittar man lite billigare stekpannor från märken som Fiskars och OBH Nordica. Letar man efter en stekpanna som är lätt att använda och som kan slitas lite, är en av dessa stekpannor perfekta. Det är ingen stekpanna som man kan förvänta sig att använda hela livet eller som alltid kommer se helt perfekt ut. Däremot kommer den garanterat få jobbet gjort utan större problem. 
 

Bättre

Här har vi lagt stekpannor som är lätta att använda och som kan användas på alla spisar. På den här nivån finns några av de mest lättanvända stekpannorna. Att en stekpanna är enkel att använda står inte alltid i relation till hur pass bra prestanda stekpannan har. Tefals Jamie Oliver-pannor är ett perfekt exempel på tåliga, lättanvända stekpannor med beläggning och som fungerar på alla spisar. 
 

Bäst

Våra bästa stekpannor är inte alltid de enklaste att använda. Fisslers och Demeyeres rostfria pannor är till exempel helt fantastiska stekpannor som kan användas i generationer - om man vet hur man ska använda dem. Om man lär sig använda en sådan stekpanna får man en helt otrolig panna med en lång garantitid. Om man känner sig osäker på sin egen förmåga men ändå vill ha en riktig superpanna är Scanpans CTX helt perfekt. Lättanvända belagda stekpannor i en otrolig kvalitet kännetecknar CTX-serien.