Bagaren och Kocken AB

 

Brödrostar - Bäst i test

Att bli bäst i ett test av brödrostar innebär att brödrosten klarar av att rosta perfekt rostat bröd med minsta möjliga ansträngning från dig som använder den. En testvinnande brödrost förväntas förgylla morgonstunden. Det ett test av brödrostar ofta inte räknar in är att designen också spelar en avgörande roll i valet av brödrost. En snygg brödrost förgyller inte bara stunden när den används utan även alla de stunder när den inte används. Du hittar våra testvinnande brödrostar här!
Brödrost bäst i testDualit Brödrost Bäst i Test

Dualits brödrost Lite blev bäst i test när WiseGuide testade 6 olika brödrostar. Brödrosten fick beröm för sina många användbara funktioner och den höga kvalitetskänslan. Att Dualit vann testet förvånar inte oss på Bagaren och Kocken nämnvärt eftersom vi vet att deras brödrostar håller en oerhört hög kvalitet. Du hittar ett stort sortiment av Dualits brödrostar hos oss!
 Smeg Brödrost Bäst i Test

Den välansedda brittiska testsajten Expertreviews gjorde 2016 ett test av lite mer exklusiva brödrostar. Smeg brödrost blev bäst i test på grund av designen, rymligheten och själva rostningen så klart. Dessutom var de imponerade av Smegbrödrostens användbara bagelfunktion. I testet listades sex andra bra brödrostar, till exempel Philips, Dualit och Morphy Richards.Philips Brödrost Bäst i Test

Att bli bäst i Råd & Röns tester är alltid en väldigt bra kvalitetsstämpel. När de 2014 testade 77 olika brödrostar var det Philips brödrost som avgick med högst betyg. Nycklarna bakom Philips seger i testet låg i ett jämnt resultat på många testpunkter. Bland annat fick brödrosten ett högt betyg när det kom till att rosta jämnt, oavsett om brödet var fruset eller tinat. Dessutom ansågs det att Philips brödrost var enkel att rengöra.