Chilewich Bordstablett - Chestnut 36x48cm, 4st

Chilewich Bordstablett - Chestnut 36x48cm, 4st
  • Chilewich Bordstablett - Chestnut 36x48cm, 4st
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Chilewich Bordstablett - Chestnut 36x48cm, 4st

Här har vi snygga och praktiska bordtabletter från det trendiga märket Chilewich. Dessa underlägg kommer i en fin kastanjbrun färg. Dom säljs i 4st-pack och har måtten 36x48 cm. 

Bordstabletterna som är i färgerna carbon, chestnut, khaki, latte, white och black/gold har inte så tät väv, och är i en grövre och mattare design till skillnad från dom andra färgerna (pistachio, gravel, light grey och espresso). Dom bordstabletterna har en tätare väv och en slankare/slätare design.

Bordstabletterna är perfekta för ditt matbord, både inomhus och utomhus. Med dessa på plats ger dom ett härligt och stilrent helhetsintryck. Dom är fläcktåliga och tvättbara, vilket är praktiskt och bra. Vid rengöring använder du dig av bara vatten eller ett milt diskmedel. Torka sedan av med en mjuk svamp. Vid spill av mat med mycket pigment i sig (t.ex. tomat och saffran), torka av direkt. Annars kan det lämna bestående fläckar. 

Bordstabletterna är designade av New York designern Sandy Chilewich.

Hennes passion för vävda textiler, olika tillverkningstekniker och intresse för hållbarhet har gjort henne till ett välkänt namn inom designvärlden. Hennes filosofi är att kombinera funktionalitet med högklassig design. Inspirerad av både traditionella och moderna tillverkningsmetoder. 

Produkterna är gjorda av vävt vinylgarn, vilket gör dem både hållbara och enkla att rengöra. Vinylgarnet som hon använder sig av kallas för TerraStrand® och är helt fritt från skadliga ftalater. Vinylen innehåller även Microban®, ett antimikrobiellt skydd. Detta gör att man får en längre livslängd på produkterna.  

Tillverkade i USA. 

Material: Vävd vinyl. 

 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!