Chilewich Dörrmatta - Bold Stripe Multi 46x71cm

Chilewich Dörrmatta - Bold Stripe Multi 46x71cm
  • Chilewich Dörrmatta - Bold Stripe Multi 46x71cm
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Chilewich Dörrmatta - Bold Stripe Multi 46x71cm

Här har vi en färgglad och mycket tålig dörrmatta från det trendiga märket Chilewich. Mattan har måttet 46x71 cm och är i en randig design. Mönstret består av sju stycken bredare ränder i färgerna svart, turkos, grön, vit, orange, limegrön och mörkrosa. Superläcker!
 
Dörrmattan lämpar sig både för inomhus -och utomhusbruk. Exempelvis för ditt badrum, kök, terrass eller entréer etc. Den är väldigt lätt att rengöra. Antingen använder du dig av en vattenslang och spolar av, eller så skakar du bara av den för att sedan hänga den på tork. Den torkar snabbt och motstår mögel.
 
Dörrmattan är designad av New York designern Sandy Chilewich.
Hennes passion för vävda textiler, olika tillverkningstekniker och intresse för hållbarhet har gjort henne till ett välkänt namn inom designvärlden. Hennes filosofi är att kombinera funktionalitet med högklassig design. Inspirerad av både traditionella och moderna tillverkningsmetoder. 

Dörrmattan är tillverkad i USA och finns i flera andra fina färger.

Material: gummi backas tuftade vinyl
 
 
 
 
 
 
 
 
Shag dörrmattor med användning av samma färgstarka garn så Chilewich vävda vinylprodukter, men bygger på en strukturerad " loopas " utseende . Shag Mats är en all vinyl produkt som gör dem idealiska för inresa dörrmattor , badrum och uteserveringar . Chilewich golvmattor är tvätt , snabb att torka och resistenta mot mögel och mjöldagg 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!