Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L

Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 LDemeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 LDemeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L
  • Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L
  • Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L
  • Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Demeyere John Pawson Kastrull med lock 14 cm 1 L

Lite mindre kastrull med lock från Demeyere i John Pawsons serie för dig som vill ha det allra bästa! 
Med en 7-lagers bottenkonstruktion och 30 års garanti är detta en kastrull tillverkad för att hålla livet ut. 

Demeyere Kastrull John Pawson med lock har en snygg och modern design och är formgiven av arkitekten och designern John Pawson. Kastrullen är liten till storleken och har en snabb uppkokning som passar perfekt till att tex koka ägg. 

Demeyere John Pawson-serien är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och med en 3,5 mm tjock botten i sju lager. Botten innehåller rent koppar som leder värme ännu bättre än aluminium och därför är botten tunnare än Demeyeres Grytor och Kastruller med aluminiumkärna. Kastrullerna är utvecklade för att ge en snabb uppkokning och behåller därför så mycket värme som möjligt i botten istället för att värma upp omgivande luft. Dessutom är grytorna behandlade med Silvinox - Demeyeres unika metod för att rena stålet som gör grytorna mycket enkla att rengöra.

Locket sitter helt tätt så att ångan stannar kvar och kondenseras i kärlet. 

John Pawson har utformat byggnader och föremål i mer än tjugofem år och arbetat på fyra kontinenter för ett stort antal klienter. Pawson växte upp i Yorkshire i norra England, med fyra äldre systrar. Som ung flyttade han till Japan där han undervisade engelska och reste runt i landet. Efter fyra år hamnade han i Tokyo där han besökte designern Shiro Kuramatas studio. Detta inspirerade honom till att söka till Arhitecture Association i London.

Oavsett om det rör sig om ett hus, en bro eller en kastrull så är John Pawsons grundläggande utmaning alltid densamma: hur människor, utrymme och föremål kan sättas i harmoni med varandra.
 
Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Produkterna håller en mycket hög kvalitet och därför lämnar Demeyere en garanti som gäller i 30 år.
 
Kapacitet: 1 l.
 
Dia: 14 cm.
 
Fungerar på alla typer av spishällar. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke