Bagaren och Kocken ABDemeyere Wok ControlInduc 36 cm, 6 L

Demeyere Wok ControlInduc 36 cm, 6 L
  • Demeyere Wok ControlInduc 36 cm, 6 L
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Demeyere Wok ControlInduc 36 cm, 6 L

Utöka ditt köksutrustningsarsenal med denna slitstarka stekpannan i rostfritt stål från Demeyere. Wokpannans rejäla botten, bestående av rostfritt stål och aluminium varvade runt varandra, låter värmen spridas jämnt utmed hela pannan. Detta, i kombination med den läckra, industriella designen samt garantin på 30 år gör Demeyere Controlinduc Wokpannan till en trogen kökskamrat.

Wokpannan var specifikt utvecklad för användning på induktionshällar men fungerar självklart på alla andra typer av värmekällor. Woken använder sig av det innovativa säkerhetssystemet Controlinduc®, som begränsar den maximala värmen i pannan till 250 °C och på så vis undviker att wokpannan blir överhettad och bränner maten. Alla pannor utrustade med Controlinduc® kan användas på alla typer av värmekällor inklusive ugnen.

Den högglansiga Silvinox® ytan förhindrar fingeravtryck och stänk att fastna på kroppen, vilket på så vis hjälper till att minimera diskning efter användning. Låt kreativiteten flöda och bjud gästerna på en härligt spännande rätt direkt ur denna innovativa wokpanna och ta åt dig äran både för serveringen och tillagningen. 

Tål maskindisk.

Fungerar på alla värmekällor men är främst framtagen för användning på induktion. 

Garanti: 30 år vid privat bruk 
Material: 18/10 Rostfritt Stål
Diameter: 36 cm
Volym: 6 Liter 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke