Hardanger Tårtset 2-delar

Hardanger Tårtset 2-delarHardanger Tårtset 2-delar
  • Hardanger Tårtset 2-delar
  • Hardanger Tårtset 2-delar
Beställningsvara, 5-10 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
359 kr (ord rek 479 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Hardanger Tårtset 2-delar

Hardanger Tårtset 2-delar 
Ett vackert och stilrent tårtset bestående av tårtkniv och tårtspade. Utvalt till MoMA Exclusive av MoMA Store Museum of Modern Art New York och San Fransisco. Per Finne är designer till detta prisvärda set.
 
I Kinsarvik, längst in i Hardangerfjorden, ligger Hardanger Bestikk. Företaget grundades 1958 och i över 50 år har de producerat bestick av hög kvalitet, baserad på skandinaviska traditioner.

Kvalitetsgaranti
Produkter från Hardanger Bestikk har hög kvalitet för att hålla livet ut. Det kan dock förekomma att varor blir felproducerade. Som kund hos Hardanger Bestikk behöver du ändå inte oroa dig – det är 10 års garanti på alla bestickserier. För andra produkter gäller vanliga köpvillkor.
 
Kompletteringsgaranti
Har du köpt nytt bestick och önskar att samla flera delar i samma serie kan Hardanger Bestikk erbjuda dig en kompletteringsgaranti på minimum 10 år från det att du köper besticket. 
 
Rengöring
Alla bestick tål diskmaskin. Blandar du bestick från Hardanger Bestikk med andra lågkvalitetsbestick kan det uppstå korrosionsfläckar. Dessa fläckar är lätta att få bort. Med till exempel Jiff skurkräm polerar du bort korrosionsfläckarna på ett ögonblick.