HardangerBestikk Zara Bestickset 24-delar

HardangerBestikk Zara Bestickset 24-delarHardangerBestikk Zara Bestickset 24-delar
  • HardangerBestikk Zara Bestickset 24-delar
  • HardangerBestikk Zara Bestickset 24-delar
 
2 299 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

HardangerBestikk Zara Bestickset 24-delar

Zara är ett modernt och funktionellt bestick med ett enkelt och dynamiskt formspråk. Zara är tufft, men samtidigt mjukt och sensuellt. Med sin kombination av kubistiska och runda former är detta ett bestick som kommer att väcka uppmärksamhet på varje bord.

Samtliga produkter från Hardanger Bestikk har sina rötter i det norska Hardanger och med kvaliteten 18 % krom och 8 % nickel i stålet har besticken absolut bästa tänkbara kvalitet som finns på marknaden.

Kvalitetsgaranti
Produkter från Hardanger Bestikk har hög kvalitet för att hålla livet ut. Det kan dock förekomma att varor blir felproducerade. Som kund hos Hardanger Bestikk behöver du ändå inte oroa dig – det är 10 års garanti på alla bestickserier. För andra produkter gäller vanliga köpvillkor.

Kompletteringsgaranti
Har du köpt nytt bestick och önskar att samla flera delar i samma serie kan Hardanger Bestikk erbjuda dig en kompletteringsgaranti på minimum 10 år från det att du köper besticket. 

Rengöring
Alla bestick tål diskmaskin. Blandar du bestick från Hardanger Bestikk med andra lågkvalitetsbestick kan det uppstå korrosionsfläckar. Dessa fläckar är lätta att få bort. Med till exempel Jiff skurkräm polerar du bort korrosionsfläckarna på ett ögonblick.