Tallrikar & Skålar

Valet av tallrikar och skålar är och ska inte vara enkelt. För oss på Bagaren och Kocken är det dukade bordet viktigt och tallrikar och skålar är kanske den absolut viktigaste delen av det dukade bordet. Allt slit i köket leder ju ändå till slut fram till tallriken eller skålen. Det känns synd att tallriken och skålen inte skulle kunna svara upp till den kärlek som lagts ner i maten som ligger på eller i dem.

Vi kan inte välja vilken skål eller tallrik som kommer kunna ge din matlagning mest kärlek men vi har samlat de bästa skålarna och tallrikarna vi har kunnat hitta. Vi erbjuder en stor variation och bredd utan att tumma på kvaliteten. Gillar du färgglada serviser har vi det. Gillar du klassiska tallrikar så har vi det. Vi har också en hel del djupa tallrikar och skålar.

På Bagaren och Kocken har vi skålar och tallrikar i porslin, keramik, melamin och emalj från märken som IB Laursen, Gerbera, Rice, Kähler, House Doctor och Le Creuset med flera. Kända kvalitetsmärken som förhoppningsvis ska hjälpa dig att hitta rätt uppsättning av tallrikar. Vi levererar alltid med en hög service till bra priser.

 

Tallrikar & Skålar