Bagaren och Kocken AB

Tårtfat m.m

Är du ute efter det perfekta tårtfatet? Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du många vackra tårtfat. Här finns det tårtfat som passar till massor av olika tillfällen. Vi har modeller i porslin, glas, plast och metall. Här hittar du ett tiotal olika färger, du kommer garanterat hitta en färg som passar dig. Vi har flera underbara kakfat från Miss Etoile! Dessa kakfat kommer göra sig mycket fint på festen eller kalaset. Här hittar du även mycket vackra kakfat med plastkupa.

Från populära Rosendahl hittar du ett mycket stiligt tårtfat i porslin. Det är ett mycket fint fat på fot att servera lyxiga tårtdekorationer på. Hos oss hittar du även mycket praktiska roterbara tårtfat. Med ett roterande tårtfat blir det enkelt för dig att göra dina magiska tårtor. Vi har även en tårtsnurra som är vinklingsbar med non-slip yta, detta är ett underbart redskap för en tårtälskare. Ett måste i köket!

I denna kategori hittar du även toppfigurer till bröllopstårtan, tårtljus, snurrfat, tårtkupa och olika modeller av vackra serveringsfat. 

Tårtfat m.m