Öppnare

Vad är det viktigaste du kan behöva när du har köpt en riktigt god flaska vin? Förutom att du kanske behöver ett glas, så är det viktigaste ändå en korkskruv. Annars kan det bli lite svårt. Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du flera modeller av korkskruvar. Här kan du välja och vraka mellan modeller, färger och prisklasser.

Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du även flera modeller av kapsylöppnare, vi har bland annat kapsylöppnare från välkända varumärken som KitchenAid, Westmark och Alessi. Du finner även de klassiska öppnarna som har både korkskruv och kapsylöppnare i ett. Vi tycker att alla borde ha en flasköppnare i sitt hem!

Om du letar efter en champagneöppnare har du hittat rätt. Vi erbjuder flera olika modeller av både champagneöppnare och även vinöppnare med hävstång. En vinöppnare med hävstång hjälper dig att öppna alla typer av vinkorkar, den är både snygg och enkel att använda. Vi har även en sommeliers vinöppnare i rostfritt stål och horn, den är mycket vacker att ha framme på bordet! 

Öppnare