Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic

Electrolux Matberedare EFP9300 Silver MetallicElectrolux Matberedare EFP9300 Silver MetallicElectrolux Matberedare EFP9300 Silver MetallicElectrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic
  • Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic
  • Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic
  • Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic
  • Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Electrolux Matberedare EFP9300 Silver Metallic

Electrolux matberedare EFP9300 hackar, skivar och blandar med oöverträffad elegans tack vare PowerTilt®-funktion, kraftfull impulsmotor på 1200 W, titanöverdragna blad och en lutad Tritan-behållare på 2,2 l och 4,2 l.

Unik PowerTilt®-teknik
PowerTilt-funktionen tar fram det bästa ur både ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av titanbelagda stora skärknivar, en asymmetrisk skål och en kraftfull induktionsmotor på 1200W, vilket ger perfekt smak och överlägset resultat varje gång.

Titanbelagda knivar
Titanbelagda knivar är utformade för att vara vassa längre och få den bästa smaken ur dina ingredienser. Knivarna arbetar tillsammans för att enkelt skära, hacka, riva och tärna till och med de tuffaste ingredienserna - vilket ger dig perfekt resultat varje gång. 

Asymmetriska skålar på 4,2 liter och 2,2 liter
Med asymmetriska skålar i storlekarna 4,2 liter och 2,2 liter kan man njuta av mindre måltider eller bjuda släkten på fest. Varje asymmetrisk skål har en precisionsvinklad lutning som visat sig ge både överlägsen prestanda och perfekt smak som resultat. 

1200 W TurboBoost induktionsmotor
Kraftfull 1200W TurboBoost-motor förvandlar de tuffaste uppgifterna till det lättaste arbetet och ger inspirerade resultat. Dess kombination av motorkraft, titanbelagda knivar och PowerTilt-funktion ger dig ett överlägset resultat varje gång. 

Mångsidiga tillbehör
Oavsett vad du ska göra kan du vara säker på att det finns ett tillbehör för det! Med stora och små hackknivar, en minihackskål, degkrok, visp, vändbar strimlingsskiva, justerbar skärskiva och en pommes frites-skiva kan du laga alla recept.

Klassisk design
Elegant design, högklassiga material, överlägsen kapacitet och kraftfull induktionsmotor som inspirerats av professionella kök. För att du ska känna att du har gjort det bästa valet i denna robusta och perfekta matberedare får du en förlängd garanti på 5 år. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Relaterade produkter

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke