Electrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited Edition

Electrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited EditionElectrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited Edition
  • Electrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited Edition
  • Electrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited Edition
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Electrolux Mixer ESB9350 Koppar - Limited Edition

En blender från Electrolux i snygg kopparnyans, tillverkad i en begränsad upplaga. När den är slut är den slut!

Electrolux exklusiva mixer ESB9350 ger silkeslen konsistens tack vare en unik PowerTilt-funktion, kraftfull impulsmotor på 1200 W, titanöverdragna EM.6-blad och en lutad 2,2 l Tritan-behållare.

Unik PowerTilt-teknik
PowerTilt-funktionen tar fram det bästa ur både ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av EM.6. Titanbelagda knivar, en asymmetrisk Tritan-karaff och en kraftfull 1200 W motor ger överlägset resultat med härlig smak.

EM.6.titanbelagda knivar
Tre titanbelagda knivar med sex skäreggar är konstruerade att få ut den bästa smaken ur dina ingredienser. Knivarna arbetar tillsammans för att enkelt lyfta, skära och krossa till och med de tuffaste ingredienserna - vilket ger dig perfekt resultat varje gång.

2,2 liter asymmetrisk Tritan BPA-fri karaff
Extra stor tritankaraff på 2,2 liter är elegant utformad för att göra det enkelt att laga mat för många. Var inte rädd för att repa den eller hälla i skållheta ingredienser, karaffen i BPA-fri plast är hållbar, värmetålig och utrustad med ett skyddslock.

Direktkontroller
Direktverkande kontroller och förinställda program gör matlagningen enklare och med överlägset resultat. Program för att göra smoothies, krossa is och blanda drycker finns på en LED-display med timer för att du ska ha total kontroll. 

Kraftull TurboBoost-motor på 1200W
Kraftfull 1200W TurboBoost-motor förvandlar de tuffaste uppgifterna till de lättaste och ger inspirerade resultat. Dess kombination av kraft, titanbelagda knivar och PowerTilt-funktion ger dig en överlägsen prestanda varje gång.

Klassisk design
Elegant design, högklassiga material, överlägsen kapacitet och kraftfull motor som inspirerats av professionella kök. För att du ska känna att du har gjort det bästa valet i denna robusta och perfekta matberedare, får du en förlängd garanti på 5 år. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Relaterade produkter

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke