Bäst i Test Elvispar

För att en elvisp ska bli bäst i test krävs det komfort och att motorn
fungerar på ett problemfritt sätt. Dessutom bör den vara hyfsat tyst och effektiv. Sen skadar det ju inte om den testvinnande elvispen är snygg också.

Bosch Styline är en elvisp som 2015 blev bäst i ICA-kurirens test av elvispar. Elvispen fick högsta betyg i testet med omdömet att den är tyst, trevlig att arbeta med och har en bra design på visparna. Testet gick ut på att vispa 2 dl grädde samt att med degkrokarna blanda en deg på 5 dl. I testet ingick förutom Bosch 9 andra elvispar.

Bosch utmärkta elvisp är bäst i test när det gäller att vispa grädde och blanda deg - men även en riktigt snygg elvisp, vilket inte skall glömmas. Köp den online hos oss på Bagaren och Kocken för den bästa servicen och leveransen. Bosch Styline finns i tre härliga retrofärger; Djupröd, Mintturkos och Vanilj.    

>Läs mer om produkten               

Dualits elvisp blev bäst i test när Smartson testade 8 olika elvispar. Testet gjorde 2007 och Dualits elvisp som då vann har nu blivit förbättrad med en högre effekt och en modernare blank design. I övrigt är det samma elvisp då som nu. Elvisparna testades på hur pass effektiva och ergonomiska de var bland annat. 

Motiveringen till att Dualit-elvispen blev bäst i test var främst effektiviteten hos elvispen. En effektivitet som nu alltså blivit ännu bättre.

>Läs mer om produkten