Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey

Eva Solo Gravity Grytset 5-delar GreyEva Solo Gravity Grytset 5-delar GreyEva Solo Gravity Grytset 5-delar GreyEva Solo Gravity Grytset 5-delar GreyEva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
  • Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
  • Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
  • Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
  • Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
  • Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey
Eva Solo Gravity Stekpanna Slip-Let 28 cm Grey Eva Solo Gravity Traktörgryta 24 cm Grey
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Eva Solo Gravity Grytset 5-delar Grey

Ett praktiskt och snyggt grytset från Eva Solo, kvalitet och smarta funktioner såsom inbyggd ångventil, integrerad sil, stående glaslock och alla delar kan staplas för minimal förvaring.
 
Innehåller:
  • Gryta 16 cm 2 Liter
  • Gryta 18 cm 3 Liter
  • Gryta 20 cm 4 Liter
  • Traktörgryta 24 cm 2 Liter
  • Stekpanna Slip-Let® 28 cm 
 
Det unika locket till Gravity-grytan från Eva Solo kan placeras på grytans kant för att undvika sås och vatten på bordet. Innehållet i grytan är alltid synligt tack vare glasrutan i locket. Locket har även en inbyggd ångventil samt en integrerad sil, som gör det enkelt att hälla av vattnet från pasta, potatis eller annat. Grytans botten garanterar optimal värmefördelning, samtidigt som handtagen hålls svala. Grytan har ett praktiskt litermått invändigt och är enkel att rengöra.
Locket är tillverkat i silikon och glas. Grytans in- och utsida är tillverkad i blankt, polerat rostfritt stål. Grytans botten är inkapslad, och grytan kan användas på alla typer av värmekällor, även på induktion. Både lock och gryta tål maskindisk.
 
 
Gravity-stekpannan från Eva Solo gör det enkelt att steka. Pannan fördelar nämligen värmen optimalt och har dessutom Slip-Let®-beläggning som gör att maten släpper lättare, vilket innebär att du behöver mindre fett Samtidigt hålls handtaget svalt.
Pannan är tillverkad i blankt, polerat rostfritt stål och har Slip-Let®-beläggning invändigt, vilket underlättar rengöringen. Handtaget på pannan är isolerat med silikon. Pannan kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, mäter 28 cm och tål maskindisk. 
 
 
Det unika locket till traktörgrytan Gravity från Eva Solo kan placeras på grytans kant för att undvika sås och vatten på bordet. Innehållet i grytan är alltid synligt tack vare glasrutan i locket. Locket har även en inbyggd ångventil samt en integrerad sil, som gör det enkelt att hälla av vattnet från pasta, potatis eller annat. Traktörgrytans botten garanterar optimal värmefördelning, samtidigt som handtagen hålls svala. Grytan har ett praktiskt litermått invändigt och är enkel att rengöra. 
Locket är tillverkat i silikon och glas. Grytans in- och utsida är tillverkad i blankt, polerat rostfritt stål. Traktörgrytans botten är inkapslad, och grytan kan användas på alla typer av värmekällor, även på induktion. Den rymmer 2,0 liter och mäter 24 cm. Både lock och gryta tål maskindisk. 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke