Bagaren och Kocken ABEva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdrag

Eva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdragEva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdrag
  • Eva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdrag
  • Eva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdrag
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Eva Solo Lådvinskaraff 0,75 Liter + Extra överdrag

Finns det något tråkigare än en bag-in-box låda ståendes på middagsbordet? Trots sina fördelar som ekonomisk tar den dock upp mycket plats samtidigt som den inte har en så attraktiv design. Med Eva Solo Vinkaraff Lime läser du det problemet. 

Vinkaraffen har, tack vare sin smakfulla design, samma standardmått som en vinflaska, vilket gör att den lämpar sig perfekt för servering vid bordet och förvaring i kylskåpet. Med det medföljande limefärgade neoprenfodralet kan du även isolera flaskan så vinet förblir svalt och smakrikt samtidigt som flaskan får ett elegant utseende. Det följer även med en praktiskt silikonpropp som låter dig försluta karaffen vid transportering eller när du förvarar överblivet vin från middagen. 

Men likt alla andra Eva Solo produkter är vinkaraffen inte bara snygg, den är även funktionell. Som ett effektivt alternativ till droppande karaffer har Eva Solo tagit fram den unika, patenterade hällkragen. Hällkragen låter dig hälla från alla sidor längs kanten utan att oroa dig för droppar som ger fläckar på bordet utan istället rinner tillbaka ner i karaffen.

Karaffen tål att diskas i maskin, och fodralet kan maskintvättas vid 30 °C.
 
Material: Borosilikatglas, Rostfritt stål, Silikon, Neopren
Volym: 0,75 Liter
Höjd: 32 cm
Bredd: 7 cm

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke