Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål

Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stålFiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stålFiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål
  • Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål
  • Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål
  • Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Fiskars All Steel+ Stekpanna 28 cmRostfritt stål

Fiskars All Steel + är perfekt för hemmakocken som uppskattar de bästa verktygen i köket. Fiskars all Steel är en utvecklad version av de populära serierna Matador och Rotisser Steel. All Steel+ serien har en keramisk Ceratec beläggning och är uppbyggd med 5 bottenlager för att uppnå den ultimata värmespridningen. Stekpannan är sedan November 2015 märkt med Fiskars istället för Hackman. Ingen annan förändring mer än ett namnbyte. Stekpannan har samma höga kvalitè som innan.

All Steel + produktserien har en 5-skikts botten som gör den tystlåten på induktionshällar. 5-skikts bottnen leder även värme effektivt och jämnt. Tvätta alltid kärlet innan du använder det för första gången, ta bort dekaler och etiketter.

Diska kärlet genast efter användning. Trots att All Steel kärlen tål disk i diskmaskin är handdisk alltid skonsammare. Nonstick-kärl hålls längre i sitt ursprungliga skick, om du diskar kärlen för hand. Kärlen är tillverkade i rostfritt stål 18/10.

Bottenmått: 23,3 cm.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke