Hard Face - Kökets hjältar

 
Hardtec Superior är Fiskars mest hållbara beläggning med utmärkta non-stick egenskaper. Tysta lock med silikonkanter och smarta inbyggda avhällningsmöjligheter. Ett brett sortiment säkerställer att du hittar rätt produkt till varje uppgift i köket. Bäst av allt? Fungerar på alla typer av hällar.
 
 
 

Pröva Fiskars mest hållbara beläggning

Hard Face har Fiskars tåligaste beläggning för vardagens utmaningar i köket. Förutom utmärkta non-stick egenskaper tål den även maskindisk. Den extra tjocka botten och kroppen av aluminium säkerställer en jämn värmefördelning.

Upplev de bästa kastrullerna och grytorna

Hard Face kastruller och grytor är bland de smartaste på marknaden. Silikonkanten på glaslocken gör dem tysta, repar inte och är lätta att hantera. Två avhällningsmöjligheter gör det lätt att hälla av vattnet, och silikontassarna förhindrar locken att fastna på köksbänken.

Ett brett sortiment

Förutom den höga hållbarheten har Hard Face en unik och modern helsvart design som blivit prisad med Red Dot award. Vårt breda sortiment garanterar att du hittar den perfekta produkten till din matlagning.