Bagaren och Kocken AB



Garnityr Tommy Myllymäki

Garnityr Tommy MyllymäkiGarnityr Tommy MyllymäkiGarnityr Tommy MyllymäkiGarnityr Tommy Myllymäki
  • Garnityr Tommy Myllymäki
  • Garnityr Tommy Myllymäki
  • Garnityr Tommy Myllymäki
  • Garnityr Tommy Myllymäki
Fri frakt
Finns i lager
Webbutik: Mer än 5 på lager
Göteborgsbutik: Ej i lager men du kan beställa på nätet. Fri frakt över 150 kr.
 
279 kr
 
Önskelista

Garnityr Tommy Myllymäki

"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara."
Allt om Mat


"Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki."
Svenska Dagbladet


När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker och nyanser som  du kanske inte tidigare upplevt hos en grönsak. Jag älskar till exempel kombinationen av rostad blomkål   frasigt yttre, mjukt mellanlager och krispig mitt  med brynt smör, kapris och citron.


Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till exempelvis kött eller fisk men går också att äta som huvudrätt. Vid varje rätt står det tips på hur den kan serveras och till vad den passar bäst.

Det är recept på både varm och kall mat. Allt från grillad purjolök med getost och pinjenötter och bakad jordärtskocka med grädde och mandel till gurk- och avokadosallad med fisksås. Maten är enkel men med finess. För den som vill finns det även steg för steg-anvisningar till mer avancerade garnityr som Tommy tävlat med i Bocus dOr. 

Tillbehör & garnityr ger dig kunskap om hur du får in grönt i matlagningen och en grund i olika tillagningstekniker som helbaka, ånga och rårimma. Boken innehåller över 120 recept.


Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. Han medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2011 silver i Bocuse dOr och 2014 tog han guld i Bocuse dOr Europe och tävlar i januari 2015 i den internationella upplagan av tävlingen. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping och kreativ ledare för Taverna Brillo i Stockholm. 2013 gav han ut sin första egna kokbok   Såser.
 
Inbunden
224 sidor
2014-09-29 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke

Fler produkter från samma kategori