Bagaren och Kocken ABJuiceapoteket Juicer för styrka, rening och läkning Kara M L Rosen

Juiceapoteket Juicer för styrka, rening och läkning Kara M L Rosen
  • Juiceapoteket Juicer för styrka, rening och läkning Kara M L Rosen
 
199 kr
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!

Juiceapoteket Juicer för styrka, rening och läkning Kara M L Rosen

Hjälp kroppen att läka sig själv!

Genom att förse cellerna och kroppen med allt de behöver i form av förebyggande näring - fytokemikalier, vitaminer, mineraler och antioxidanter från frukt- och grönsaksriket - hjälper du kroppen att läka sig själv. 

Juiceapoteket ger dig de verktyg du behöver för ett sunt och hälsosamt liv så att du mår ditt bästa och samtidigt motarbetar sjukdomar. Det handlar både om att rensa ut systemet med ett reningsprogram och att börja juicea regelbundet. Kara Rosen har lärt sig den hårda vägen. Efter flera år med kroniskt vacklande hälsa och oräkneliga antibiotikakurer sökte hon till slut nya vägar. Efter att ha renat kroppen och startat om sitt liv, driver hon i dag ett hälsoföretag med färskpressade juicer. 

I Juiceapoteket hittar du recept på 50 juicer med olika, specifika hälsofördelar. Kara Rosen har tagit hjälp av en grupp experter som visar hur olika juicer kan hjälpa till att tackla problem som förstoppning, övervikt, levertrötthet, stress- och binjureutmattning, gikt, högt kolesterolvärde, högt blodtryck, artros, nedsatt sexlust, sömnsvårigheter och hudproblem. 

Oavsett om du följer ett reningsprogram eller bara vill införa juicer i den dagliga kosten så innehåller den här boken allt du behöver veta om att rena och stärka kroppen med hjälp av färskpressade juicer. 

Rensa ut. Starta om. Och drick dig till en bättre hälsa.
 
144 sidor 
Inbunden 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke

Fler produkter från samma kategori