Övrig förvaring

I denna kategori hittar du ett flertal smarta produkter som passar alla typer av förvaring. Här finns bland annat Le Creuset förvaringsburk i stengods. Denna vackra burk finns i flera färger. Vi har även förvaringsväskor från House Doctor i olika utföranden och färger. Även slitstarka och funktionella korgar i olika färger. En korg är mycket praktiskt att ha i hemmet, en smart förvaring för bland annat ved eller filtar.

Du hittar även olika typer av flaskförvaring. Dessa är perfekta att bära med sig på picknicken eller att ha hemma för förvaring av tomflaskor. House Doctor erbjuder många roliga förvaringsprylar. Här hittar du bland annat köksförvaring stålhylla och förvaringskorgar i rotting.

Här finns även härliga popcornbägare i flerpack som är en väldigt rolig bägare att ha på festen eller kalaset. Även hemma i soffan kan det vara mysigt för familjen att ha varsin popcornbägare. Vi har en söt zipperbag i 10-pack som är ett smidigt sätt att ha med sig bland annat nötter och torkad frukt till arbetet! 

Övrig förvaring