Tangent Audio

När vi fyller våra hem med ljud vill vi att det ska vara bra ljud. Speciellt om det kommer från en radio vill man ha ett ljud som förhöjer musiken eller talet. Ett företag som verkligen brinner för att fylla rum med högkvalitativt ljud är Tangent Audio från Danmark. Med små och smidiga radioapparater lyckas de utverka underverk. Det är svårt att förstå hur en så liten apparat kan skapa ett så mäktigt ljud som en radio från Tangent gör.

Hos Bagaren och Kocken hittar du riktigt bra radioapparater från danska Tangent. Vi har radioapparater från serierna Alio och Uno2Go från Tangent. Deras radio har både en unik och härlig design och en ljudkvalitet som är fantastisk. Tangent kombinerar klassisk stilren design med smarta funktionella lösningar och ett perfekt ljud.

Om du handlar din Tangent-radio från oss får du en snabb leverans, en hög service och ett bra pris. För oss är det viktigt att man ska kunna skapa rum att trivas i. Ljud är ett av de effektivaste medlen som finns för att skapa en trivsam miljö. Om ljudet även är njutbart att kolla på skapas en oslagbar kombination.