Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%

Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%
  • Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%
  • Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%
Finns i lager
Webbutik: Mer än 5 på lager
Göteborgsbutik: Ej i lager men du kan beställa på nätet. Fri frakt över 499 kr.
 
109 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista

Valrhona Gastronomi Choklad 250g Dulcey 32%

Trinitariobönor från Karibien. 
Rund, mörk choklad som är tillverkad av Trinitariobönor från Karibien. Den rena Trinitariobönan ger en mild och fyllig, något sträv choklad med toner av torkad frukt och vanilj.

Innehåll: kakaobönor, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturligt vaniljextrakt.

Allergi: Kan innehålla spår av nötter, mjölk, ägg, gluten och jordnötter.
 
De viktigaste bönorna för chokladframställning:

Criollo – den finaste av dem.

Forastero – mycket mörk.

Trinitario – korsning av de två nämda med mycket speciell karaktär. Hög kakaohalt och kakaosmör som enda fett ger chokladen en distinkt smak.

Choklad indelas i olika kvalitetsgrupper, varav Grand Cru är den absolut bästa. Endast speciellt utvalda bönor används i Grand Cru-kvaliteterna. Om en choklad innehåller t.ex 70 % kakaobönor, så är 30 % socker. Kakaosmör tillsätts senare. Lägsta andelen kakaosmör är 31 %. Valrhonachoklad innehåller 35 – 40 %. 
 
 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5