Bagaren och Kocken AB



Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%

Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%
  • Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%
  • Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%
Finns i lager
Webbutik: Mindre än 5 på lager
Göteborgsbutik: Mindre än 5 på lager
 
89 kr (ord rek 109 kr)
  • Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista

Valrhona Gastronomi Choklad 250g Jivara 40%

Denna choklad överraskar med sina nyanserade aromer, som erbjuder en perfekt balans: en subtil touch av karamellig kolasmak tillsammans i en mycket mjölkaktig kärna, successivt ersatts den av intensiva kakaoaromer förstärkt med en delikat bitterhet som påminner om valnöt eller nötter.

 

Mjölkchoklad 

Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaobönor, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt.

Denna produkt kan innehålla spår av nötter, proteiner, ägg, gluten och jordnötter.

 

Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.  

 

De viktigaste bönorna för chokladframställning:

 

Criollo – den finaste av dem.

 

Forastero – mycket mörk.

 

Trinitario – korsning av de två nämda med mycket speciell karaktär. Hög kakaohalt och kakaosmör som enda fett ger chokladen en distinkt smak.

 

Choklad indelas i olika kvalitetsgrupper, varav Grand Cru är den absolut bästa. Endast speciellt utvalda bönor används i Grand Cru-kvaliteterna. Om en choklad innehåller t.ex 70 % kakaobönor, så är 30 % socker. Kakaosmör tillsätts senare. Lägsta andelen kakaosmör är 31 %. Valrhonachoklad innehåller 35 – 40 %.

 

 

Betyg och recensioner

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade produkter

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke

Fler produkter från samma kategori