Städning & Diskning

I denna kategori hittar du många praktiska produkter som du använder vid städning. Hygien är en stor del av bra matlagning, här hittar du tillbehör som gör det lättare för dig att rengöra ditt kök och hem. Här hittar du bland annat en handborste och en skurborste. Denna skurborste är i en cool retro design. Den är av mycket stark vacker bok. Denna skurborste funkar på såväl torra som fuktiga områden.

Vi har även flera häftiga diskborstar i olika färger och mönster! Vi har bland annat en mycket populär diskborste som är turkos med fina guldiga prickar. Här hittar du även ett flertal olika diskställ, bland annat ett mycket stiligt diskställ från Joseph Joseph som är grymt praktiskt. Detta diskställ är inte bara mycket rymligt, det är även en snygg inredningsdetalj. Här finns en cool nagelborste.

Hos Bagaren och Kocken hittar du även flera fina disktrasor från Växbo Lin. Denna disktrasa är vävd i en teknik som gör det porös och fantastiskt smidig att använda. Hos oss hittar du även Eva Solos populära tvålpump och diskmedelspump som är automatiska och mycket hygieniska!