Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108

Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108
  • Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108
  • Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108
  • Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108
 
495 kr (ord rek 699 kr)
Produkten är tillfälligt slut.
Få ett meddelande när den åter finns i lager!
 

Electrolux Handdammsugare Rapido ZB5108

Rapido ZB5108

Med 9,6 volt ger denna Rapido dig fantastiska städresultat med liten ansträngning. Dess mjuka hjul och ergonomiska handtag ger dig en behaglig städning. Den är även utrustad med utdragbart munstycke och ett vinklingsbart laddningsstativ för enkel förvaring.

 

Intelligentare design – kraftfullare prestanda

För att få ut ännu mer av din nya Rapido uppladdningsbara dammsugare, har vi en helt ny design på fläktenheten. Först har vi ökat vakuumet genom att optimera luftflödet med hjälp av avancerad gasturbinteknik. Sedan, för att minska förlusten, har vi kapslat in fläkten. Och till slut har vi ändrat formen och vridit på fläktbladen. Resultatet är ett stycke smart ingenjörskonst som genererar högre luftflöde och bättre sug än någonsin tidigare.

Cyklonisk funktion – håller filtren renare och ger bättre sugförmåga

Hos många vanliga handdammsugare utan sladd blir filtren igentäppta, vilket gör att sugförmågan minskar. För att förhindra detta skapar Rapido laddningsbara dammsugare ett cykloniskt flöde där dammet snurrar runt i dammbehållaren så att färre dammpartiklar fastnar i filtren. Ju renare filter desto bättre sugförmåga.

Handdammsugare med hjul – ergonomisk och snäll mot dina möbler

Rapido – den enda laddningsbara handdammsugaren med hjul – har blivit en av de mest populära på marknaden. Anledningen till att det finns hjul är enkel: de avlastar dina händer och fötter. De gör inte bara att Rapido är enkel att använda och manövrera, de nya mjuka hjulen skyddar också ytor från repor. Smulor på duken? Inga problem. Rapido rengör duken snabbt och enkelt eftersom hjulen förhindrar att textilier sugs in.

Utdragbart munstycke – alltid där när du behöver det

Hur många gånger har du varit mitt i dammsugningen och behöver fogmunstycket ... men kunde inte hitta det? Rapido sladdlösa dammsugare har inbyggt munstycke - så det finns alltid till hands när du behöver det. Fogmunstycket är lätt att dra ut och med en längd på 8 cm når det i kökslådor och mellan soffkuddarna.

 

Höjd, komplett : 17.1

Längd, komplett : 41.9

Bredd, komplett : 13.6

Dubbelt filtreringssystem
Driftstid: 10-12 min
Laddningstid: 12-16 timmar
9,6 V Ni-MH
Flexibel laddninsstation
Laddningsindikator 1 LED
Fogmunstycke och borste
Easy Clean filter