Franska Bakverk Mia Öhrn

Franska Bakverk Mia Öhrn
  • Franska Bakverk Mia Öhrn
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Franska Bakverk Mia Öhrn

Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld! Franska bakverk betraktas av många som avancerade och lite otillgängliga. Mia Öhrn anpassar bakverken till svenska förhållanden och förenklar recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalité. 


I boken finns ca 50 recept på alla sorters bakverk. Vetebröd och smördegsbakverk, t ex Briocher  en sorts lyxigt vetebröd som innehåller mer smör och ägg än en vanlig svensk bulle. Småkakor och mjuka kakor, t ex Madeleinekakor  små mjuka snäckliknande kakor som i sin konsistens påminner lite om muffins. Bakelser, tårtor och pajer t ex klassisk Tarte tatin som gräddas uppochner i gjutjärnspanna. Desserter som t ex Petit pots de crème  små läckra puddingar som gräddas i ugnen.  Här finns också recept på godis och petit fourer.


Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lanthem och bistro och receptbilderna varvas med miljöbilder från Frankrike.

"Sugen på att ge dig på klassiker som makroner, croissanter, eclairer och florentiner, men inte vågar? Ta en titt i den här boken! Duktiga Mia Öhrn har tagit sig an franska bakverk och försvenskat och förenklat dem - så nu är det fritt fram!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin

 
Inbunden
144 sidor
utgivning: 20/9 2013 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke